Waarom GETECHS?

Professioneel

GETECHS is de specialist in het bieden van oplossingen op het gebied van technisch personeel voor machinebouw- en productiebedrijven. De markt kennen wij van binnen en van buiten.
Onze medewerkers hebben een technische achtergrond en begrijpen welke deskundigheid u zoekt.
Dat is onze kracht! GETECHS kent zijn vakmensen persoonlijk. Zo kunnen wij een goede match maken. Bovendien werken wij nauw samen met collega-vestigingen. Mét als resultaat, dat als u eenmaal klant van GETECHS bent één telefoontje genoeg is voor een snelle en efficiënte oplossing.

Betrouwbaar

GETECHS hecht veel waarde aan adviezen en oplossingen op maat voor alle partijen. Hiervoor maken wij gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van techniek en personeelsvraagstukken. Wij leren eerst onze opdrachtgevers goed kennen, zodat we gericht kunnen voldoen aan uw vraag. Hiervoor brengen wij graag een bezoek aan uw bedrijf. Ons dienstenpakket is altijd maatwerk en onze aanpak persoonlijk en resultaatgericht. GETECHS investeert in de persoonlijke begeleiding van haar vakmensen. Op deze manier zorgen wij voor een optimale match tussen opdrachtgevers en vakmensen.

Transparant

GETECHS vindt het belangrijk om heldere afspraken met u te maken. Op ieder moment van de dag staan de medewerkers van GETECHS voor u klaar om u te helpen met uw personeelsvraagstukken. Vooraf ontvangt u hiervoor een duidelijke offerte.U kunt ervoor kiezen om uw personeel door GETECHS te laten selecteren of u levert zelf kandidaten aan. U bepaalt de periode waarin u deze mensen wilt inzetten. Zo heeft u geen administratieve rompslomp zoals premies en belastingen; dat doen wij allemaal voor u.
U ontvangt wekelijks een overzicht van het aantal voor u gewerkte uren, plus eventuele toeslagen voor overuren, ploegendiensten en dergelijke.

Heeft u interesse in onze diensten dan kunt u meteen bellen en een afspraak maken. 

Bel voor onze vestiging in Weert; 0495-745020. Of meld u aan via het contactformulier bedrijven.