Over ons

General Technical Support B.V. (GETECHS) is opgericht door drie enthousiaste ondernemers Pascal Mulders, Peter Stikkelbroeck en Bart Lammens die hun hele carrière al te maken hebben met techniek, mensen en ondernemen. De markt én de mensen kennen zij als geen ander.

GETECHS is gespecialiseerd in personele dienstverlening in de techniek. Voor de disciplines machinebouw en onderhoud van productiemachines worden de beste mensen geselecteerd.
Wij brengen flexibiliteit en vakmanschap samen tot concrete oplossingen voor werkzoekenden en opdrachtgevers!

Medewerkers van GETECHS hebben een technische achtergrond en begrijpen wat een techneut zoekt in zijn werk. Door te luisteren naar de opdrachtgevers en de techneut ontstaat er een match die werkt voor alle partijen. Plezier hebben in het werk en houden, professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie zijn voor het GETECHS team erg belangrijk. Wij werken met een klein team waardoor korte lijnen zorgen voor heldere afspraken met concrete resultaten. Op de achtergrond kan GETECHS gebruik maken van de kennis en dienstverlening van haar zusterorganisaties van de Euregiopartner group. Zo maken wij onze beloftes waar. Zowel in kennis, visie als in mankracht.

GETECHS heeft alle disciplines in huis op het gebied van uitzenden, detachering, werving en selectie of via payrolling.

Voor de complexe capaciteitsvraagstukken hebben wij een aparte tak:
General Technical Experts B.V. (GETECHX).
Hier werken de beste vakmensen die ervoor kiezen om op flexibele basis te worden ingezet bij diverse opdrachtgevers. Zij zijn in vaste dienst bii GETECHX. Deze vakmensen zijn in te lenen voor tijdelijke, specialistische capaciteitsvragen.