Waarom GETECHS?

GETECHS medewerkers hebben een technische achtergrond en begrijpen wat een techneut zoekt in zijn werk. Door te luisteren naar jou en onze opdrachtgevers proberen wij de baan of het project te vinden dat bij jou past. Hierdoor ontstaat plezier in je werk en blijf je plezier in je werk houden!

Wij weten wat je zoekt als machinebouwer of als onderhoudsmonteur. Als machinebouwer werk je het liefst in een werkplaats en houd je van een opgeruimde montageplek. Je houdt van techniek en kunt tekening lezen. Je maakt graag een overuur als dit nodig is maar liefst werk je volgens vaste werktijden. Als onderhoudsmonteur ben je het type dat geen uitdaging uit de weg gaat. Op de meest onmogelijke momenten bied je toch een oplossing voor een productieprobleem. Maar je denkt ook mee in het verbeteren van productiemachines. En je draagt zorg voor een optimale productiebetrouwbaarheid van het machinepark door deskundig onderhoud.

Wij kennen we onze medewerkers persoonlijk. Wij spreken jouw taal en kennen de markt van binnen en van buiten. Door onze hechte samenwerking met collega-vestigingen zijn wij altijd in de buurt. We maken tijd voor een gesprek of gewoon een kopje koffie. Als je eenmaal aan het werk bent via GETECHS dan kun je rekenen op een tijdige uitbetaling van jouw salaris.
Afspraak is afspraak.

Ben jij DE EXPERT die we zoeken of wil je dit graag worden door scholing en ervaring op te doen meldt je dan bij ons voor een kennismakingsgesprek en we vertellen je graag over onze ambities. Op deze website vind je meer informatie over de mogelijkheden van werken via GETECHS.

Natuurlijk kun je ook meteen bellen naar onze vestiging in Weert; 0495-745020 of mail naar p.stikkelbroeck@getechs.nl.
Of meld je aan via het contactformulier kandidaten.