Diensten

GETECHS is de schakel tussen techneuten die op zoek zijn naar een passende functie en onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar goede werknemers. Daarom heeft GETECHS alle disciplines in huis op het gebied van uitzenden, inzetten van eigen vakmensen uit de vaste kern van GETECHS, werving & selectie en payrolling.

Soorten dienstverbanden

Er zijn verschillende soorten dienstverbanden mogelijk. Welke je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je zekerheid, wil je juist flexibel werken, wil je beiden combineren?
Samen met jou bekijken we welke mogelijkheden onze opdrachtgevers en wij je kunnen bieden.

Duidelijke spelregels


Uitzendwerk en detachering zijn gebonden aan duidelijke spelregels. Voordat je aan het werk gaat, krijg je een bevestiging van de uitzending. Hierop staan de belangrijkste afspraken over de uitzending, zoals begindatum, werktijden, salaris, het bedrijf waar je gaat werken, de functie, enzovoort. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Betaling vindt plaats door middel van urenstaten. Op de urenstaat vul je elke week in hoeveel uren je die week gewerkt hebt. Je laat de urenstaat door de opdrachtgever ondertekenen en levert deze bij ons in. Je loonstrookje ontvang je na verwerking van je urenstaat per post.

Uitzendbaan

Vaak is een uitzendbaan een prima start. Want als uitzendkracht kun je eerst rondkijken en in de praktijk ervaren of dit de baan is die jij zoekt. Maar je kunt natuurlijk ook bij verschillende opdrachtgevers opeenvolgend of gelijktijdig aan de slag. Uitzendwerk biedt jou optimale flexibiliteit met de zekerheid van een goede CAO. Zaken als salaris, vakantiegeld, vakantiedagen, pensioen e.d. zijn goed en duidelijk geregeld. 


Detachering

Er zijn verschillen tussen uitzending en detachering, maar ook veel overeenkomsten.
Zo val je in beide gevallen onder de CAO voor Uitzendkrachten en heb je dus dezelfde rechten en plichten. Als gedetacheerde teken je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met GETECHS. Samen met de CAO voor Uitzendkrachten vormt dit de basis voor de samenwerking.
Het belangrijkste verschil met uitzenden is dat detachering jou meer zekerheid biedt, namelijk arbeid voor een vooraf vastgesteld aantal uren binnen een bepaalde periode. Tijdens je arbeidsovereenkomst kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Je kunt deze overeenkomst alleen tussentijds beëindigen als die mogelijkheid in het contract is opgenomen.


Vaste baan (Werving & Selectie)

Een vaste baan is een derde mogelijkheid. Werving & Selectie biedt jou de mogelijkheid om vast aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Dat houdt in dat je vanaf jouw eerste werkdag een arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever hebt. GETECHS begeleidt jou in de totale selectieprocedure tot en met het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst.

LEER-WERK OVEREENKOMST

GETECHS werkt samen met de Euregiopartner group. De Euregiopartner group is door het kenniscentrum PMLF voor de sectoren Procestechniek, Milieutechniek, Algemene operationele techniek en Laboratoriumtechniek erkend als leerbedrijf.
De opleiding van leerlingen aan het (v)mbo vindt gedeeltelijk plaats in de praktijk. Het gedeelte dat plaats vindt in de praktijk mag alleen binnen een erkend leerbedrijf. De Euregiopartner group werkt hierin samen met bedrijven waarbij je leren en werken kunt combineren. Zij zorgen er voor dat het werk aansluit bij de theorie van de opleiding. Door een goede samenhang tussen theorie en praktijk is je diploma nog interessanter op de arbeidsmarkt. Zo maak je pas écht kennis met het vak en sluit de leer-werkplek goed aan bij je opleiding en wensen.