Diensten

GETECHS is de schakel tussen techneuten die op zoek zijn naar een passende functie en bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeert personeel. Wij hebben alle disciplines in huis op het gebied van uitzenden, detacheren, Werving & Selectie en payrolling. 

Uitzenden
Detachering
Werving & Selectie
Payrolling

Uitzenden

Heeft u tijdelijk meer werknemers nodig door bijvoorbeeld ziekte, verlof van vaste medewerkers, productiepieken of onverwachte verschuivingen in de planning? Dan is het inzetten van tijdelijke vakkundige medewerkers de beste oplossing. U kunt mensen inlenen die precies die periode werken dat u ze écht nodig heeft. U betaalt slechts de daadwerkelijk gewerkte uren. U betaalt geen loon als een uitzendkracht ziek wordt, zoals dat bij vaste werknemers wél moet: u bent de inlener, het uitzendbureau is en blijft de werkgever. Bovendien heeft u geen administratieve rompslomp.

Detachering

Detachering is een vorm van uitzenden die overwegend wordt toegepast bij langdurige projecten of bij specialistische functies. Continuïteit is hierbij een belangrijke randvoorwaarde voor productiviteit en succes! Hieraan voldoen wij door de detacheringmedewerkers in dienst te nemen voor de volledige duur van het project. Met detachering via GETECHS bent u verzekerd van de juiste persoon op de juiste plaats voor de volledige duur van het project.

Werving & Selectie

De werving en selectie van nieuwe medewerkers kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij zoeken en vinden voor u de juiste mensen. GETECHS begeleidt het complete vacatureproces. Wij beantwoorden vragen van geïnteresseerden en sturen ontvangstbevestigingen naar sollicitanten. Vervolgens analyseren wij brieven en cv’s zorgvuldig. We winnen informatie in over ontslagredenen, referenties en hiaten in het arbeidsverleden.
Ook controleren wij diploma’s, cijferlijsten en getuigschriften. In overleg met de klant worden één of meerdere personen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, en eventueel een vervolggesprek.

Payrolling

Deze constructie is interessant als u een werknemer voor een bepaalde opdracht (nog) niet op uw loonlijst wilt zetten. In dat geval kunnen wij deze werknemer uitzenden naar uw organisatie. Dan heeft u geen omkijken naar de administratie. Bovendien blijft u flexibel. En dat allemaal tegen een aantrekkelijk tarief.